Αποστολές

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται με την Elta Courier με χρόνο παράδοσης εντός 3-5 εργάσιμων ημερών. Η ελάχιστη χρέωση για την αποστολή της παραγγελίας σας είναι 4,00 Ευρώ και εξαρτάται από το βάρος του προϊόντος που έχετε παραγγείλει και τον προορισμό. Η τελική χρέωση της αποστολής θα εμφανιστεί πριν την ολοκλήρωση της αγοράς.

Μπορείτε να παραλάβετε τη παραγγελία σας από το κατάστημά μας, στο Λεβίδι Αρκαδίας 22002,Ελλάδα, εντός του ωραρίου λειτουργίας μας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Για αγορές άνω των 50,00€ δεν υπάρχει χρέωση αποστολής ανεξάρτητα του τρόπου πληρωμής.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές σε χώρες του εξωτερικού γίνονται με το Ταχυδρομείο και η χρέωση εξαρτάται από το βάρος του προϊόντος που έχετε παραγγείλει και τον προορισμό. Η τελική χρέωση της αποστολής θα εμφανιστεί πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον προορισμό.

*Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν επιπλέον χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται σε ειδική συσκευασία προστασίας με σκοπό να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που παραλάβετε παραγγελία με αλλοιωμένη συσκευασία, η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη αλλοίωσης.

Η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για παραδόσεις που καθυστερούν ή δεν πραγματοποιούνται για λόγους ανωτέρας βίας.

Οι αποστολές και παραδόσεις πραγματοποιούνται στη διεύθυνση που καταχωρήσατε και είναι δική σας ευθύνη η καταχώρηση των σωστών στοιχείων αποστολής. Η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη μη παράδοσης προϊόντων σε λάθος καταχωρημένα στοιχεία. Αν η παραγγελία σας επιστρέψει σε μας επειδή δεν την παραλάβατε ή επειδή η εταιρία courier δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την παράδοση, αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα της επαναποστολής.

0
No tags