ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Αυτή η ιστοσελίδα λειτουργεί από το «Arcadia Ego Studios». Σε ολόκληρο τον ιστότοπο, οι όροι «εμείς» και «μας» αναφέρονται στο «Arcadia Ego Studios». Το «Arcadia Ego Studios» προσφέρει αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών, εργαλείων και υπηρεσιών που διατίθενται από αυτόν τον ιστότοπο σε εσάς, τον χρήστη, υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεστε όλους τους όρους, προϋποθέσεις, πολιτικές και ειδοποιήσεις που αναφέρονται εδώ.

Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας ή / και αγοράζοντας κάτι από εμάς, συμμετέχετε στην “Υπηρεσία” μας και συμφωνείτε να δεσμευτείτε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις (“Όροι Παροχής Υπηρεσιών”, “Όροι”), συμπεριλαμβανομένων όσων πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων και πολιτικών αναφέρονται εδώ ή / και διατίθενται μέσω υπερσύνδεσης. Αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών ισχύουν για όλους τους χρήστες του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό χρηστών που είναι προγράμματα περιήγησης, προμηθευτές, πελάτες, έμποροι ή / και συνεισφέροντες περιεχομένου.

Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών πριν από την πρόσβαση ή τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Με την πρόσβαση ή τη χρήση οποιουδήποτε μέρους του ιστότοπου, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της συμφωνίας, τότε ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο ή να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε υπηρεσίες. Εάν αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών θεωρούνται προσφορά, η αποδοχή περιορίζεται ρητά σε αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

Τυχόν νέες δυνατότητες ή εργαλεία που προστίθενται στο τρέχον κατάστημα θα υπόκεινται επίσης στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Μπορείτε να διαβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή σε αυτήν τη σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα ενημέρωσης, αλλαγής ή αντικατάστασης οποιουδήποτε μέρους αυτών των Όρων Παροχής Υπηρεσιών δημοσιεύοντας ενημερώσεις ή / και αλλαγές στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά αυτήν τη σελίδα για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη χρήση ή πρόσβαση στον ιστότοπο μετά την ανάρτηση οποιωνδήποτε αλλαγών συνιστά αποδοχή αυτών των αλλαγών.

Το κατάστημά μας φιλοξενείται στο WooCommerce. Μας παρέχει τη διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που μας επιτρέπει να πουλάμε τα προϊόντα μας σε εσάς.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Συμφωνώντας με αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον ενήλικας στη χώρα διαμονής σας και μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για να επιτρέψτε σε οποιοδήποτε από τα ανήλικα εξαρτώμενα από εσάς άτομα να χρησιμοποιήσει αυτόν τον ιστότοπο.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό, ούτε μπορείτε, κατά τη χρήση της Υπηρεσίας, να παραβιάζετε τυχόν νόμους της δικαιοδοσίας σας (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων).

Δεν πρέπει να μεταδίδετε ιούς ή επιβλαβείς κώδικες.

Η αθέτηση ή παραβίαση οποιουδήποτε από τους Όρους θα έχει ως αποτέλεσμα τον άμεσο τερματισμό των Υπηρεσιών σας.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την υπηρεσία σε οποιονδήποτε για οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή.

Κατανοείτε ότι οι πληροφορίες σας (μη συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας), ενδέχεται να μεταφερθεί χωρίς κρυπτογράφηση και να περιλαμβάνει (α) μεταδόσεις μέσω διαφόρων δικτύων και (β) αλλαγές για συμμόρφωση και προσαρμογή στις τεχνικές απαιτήσεις σύνδεσης δικτύων ή συσκευών. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας κρυπτογραφούνται πάντα κατά τη μεταφορά μέσω δικτύων.

Συμφωνείτε να μην αναπαραγάγετε, αντιγράψετε, πουλήσετε, μεταπωλήσετε ή εκμεταλλευτείτε οποιοδήποτε τμήμα της Υπηρεσίας, τη χρήση της Υπηρεσίας ή την πρόσβαση στην Υπηρεσία ή οποιαδήποτε επαφή στον ιστότοπο μέσω της οποίας παρέχεται η υπηρεσία, χωρίς ρητή έγγραφη άδεια από εμάς .

Οι τίτλοι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη συμφωνία περιλαμβάνονται μόνο για ευκολία και δεν περιορίζουν ή επηρεάζουν με άλλο τρόπο αυτούς τους Όρους.

Ιδιοκτησία Ιστότοπου και Περιεχόμενο Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η Ιστοσελίδα ανήκει και λειτουργεί από το «Arcadia Ego Studios», εμπορική ονομασία της Βασιλικής Δεληγιάννη, ατομικής επιχείρησης με έδρα την Τρίπολη, οδός 4ο χλμ Τριπόλεως- Πύργου, 22100, Τρίπολη. Το περιεχόμενο του Ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό όλων των κειμένων, εικόνων, γραφικών, σχεδίων, λογότυπων, εικονιδίων, κωδικών, δεδομένων, υλικών και της σύνταξής του, καθώς και η εμφάνιση, η επιλογή και η διάταξη, ο σχεδιασμός και η οργάνωση του Ιστότοπου , (συλλογικά “Περιεχόμενο”), ελέγχεται από το «Arcadia Ego Studios», συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων (είτε είναι καταχωρημένα είτε όχι) και όλων των άλλων σχετικών δικαιωμάτων που ελέγχονται από το «Arcadia Ego Studios» και προστατεύονται από την εθνική πνευματική ιδιοκτησία και άλλους νόμους και διατάξεις διεθνών συνθηκών. Απαγορεύεται απολύτως οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή αναδιανομή των ανωτέρω. Η χρήση του Ιστότοπου δεν προορίζεται και δεν παρέχει σε κανένα πρόσωπο ή οντότητα οποιαδήποτε πνευματική ιδιοκτησία ή άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας στον ή σε σχέση με τον Ιστότοπο ή το Περιεχόμενό του.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμφανίσουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα τα χρώματα και τις εικόνες των προϊόντων μας που εμφανίζονται στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η εμφάνιση οποιουδήποτε χρώματος στην οθόνη του υπολογιστή σας θα είναι ακριβής.

Διατηρούμε το δικαίωμα εφόσον επιβάλλεται από τις εκάστοτε περιστάσεις να περιορίσουμε τις πωλήσεις των προϊόντων μας σε οποιοδήποτε άτομο, γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε τις ποσότητες οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρουμε. Όλες οι περιγραφές των προϊόντων ή των τιμών των προϊόντων υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, κατά την αποκλειστική μας κρίση. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που γίνεται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι άκυρη όταν απαγορεύεται.

Δεν εγγυόμαστε ότι η ποιότητα οποιωνδήποτε προϊόντων αγοράσατε ή αποκτήσατε θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε αποδοχή και διαθεσιμότητα, πράγμα που σημαίνει ότι τα προϊόντα στο καλάθι αγορών σας δεν είναι δεσμευμένα και είναι διαθέσιμα σε άλλους πελάτες μέχρι την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Τα προϊόντα που προσφέρονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όλες οι παραγγελίες προϊόντων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητά τους. Υπό αυτό το πρίσμα, σε περίπτωση δυσκολιών στην προμήθεια ή εξάντληση των προϊόντων σε απόθεμα, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικώς στον αριθμό που έχετε δηλώσει είτε μέσω email, για παρόμοια προϊόντα ίσης ποιότητας και αξίας, τα οποία εσείς μπορείτε να παραγγείλετε. Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοια προϊόντα, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που ενδέχεται να έχετε πληρώσει εξ ολοκλήρου.

Οι τιμές των προϊόντων μας υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Η τιμή κάθε προϊόντος θα είναι αυτή που ορίζεται ανά πάσα στιγμή στην ιστοσελίδα μας, εκτός από τις περιπτώσεις προφανούς σφάλματος. Φροντίζουμε πάντοτε να διασφαλίζουμε ότι όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς, ωστόσο ενδέχεται να παρουσιαστούν σφάλματα. Εάν διαπιστώσουμε κάποιο λάθος στην τιμή οποιουδήποτε προϊόντος έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε εκ νέου την παραγγελία στη διορθωμένη σωστή τιμή ή να την ακυρώσετε. Εάν είναι αδύνατο να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα θεωρήσουμε ότι η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί και θα σας επιστρέψουμε στο ακέραιο κάθε ποσό που έχετε πληρώσει. Δεν υποχρεούμαστε να σας προμηθεύσουμε κανένα προϊόν στη λανθασμένη χαμηλότερη τιμή (ακόμα και αν σας έχουμε στείλει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας), στην περίπτωση που το σφάλμα στην τιμή είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο και μπορεί ευλόγως να αναγνωριστεί από εσάς ως λανθασμένη τιμή. Οι τιμές στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις ακόλουθες επιλογές παράδοσης:

– Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, Arcadia Ego Studios, Λεβίδι Αρκαδιάς, τκ 22002.

– Αποστολή με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier).

Τρόποι πληρωμής ως εξής:

– Πληρωμή στο κατάστημα, διαθέσιμη μόνο σε παραλαβή από το κατάστημα Arcadia Ego Studios. Η παραγγελία σας θα κρατηθεί για εσάς στο κατάστημα για περίοδο 14 ημερών, διαφορετικά θα ακυρωθεί.

– Πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail που θα περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας.

Οι χρεώσεις για τα έξοδα αποστολής των προϊόντων είναι δική σας χρέωση κατά την αγορά.

Διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς σε περίπτωση που:

– δε λάβουμε έγκριση πληρωμής

– δεν δύναται να παραδώσουμε στην περιοχή όπου μένετε

– δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης του site

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών από την καταχώρησή της και θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφώνου για το πότε θα κατατεθούν τα χρήματα στην κάρτα σας. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει διαφορετικό τρόπο πληρωμής, θα σας ενημερώσουμε μόνο για την ολοκλήρωση ακύρωσης της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα, έχετε υποχρέωση να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία σας και να μη σας εξυπηρετήσει στο μέλλον σε περίπτωση που παρατηρηθεί επανάληψη ακύρωσης πάνω από δύο φορές.

Όλες οι συναλλαγές μας πραγματοποιούνται σε Ευρώ (€). Θα χρεωθείτε σε Ευρώ. Εάν είστε πελάτης του οποίου η πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα δεν υποστηρίζει Ευρώ, η τελική τιμή θα υπολογιστεί σύμφωνα με την ισχύουσα συναλλαγματική ισοτιμία την ημέρα που ο εκδότης της κάρτας επεξεργαστεί τη συναλλαγή. Λάβετε υπόψη ότι εάν αγοράσετε από μια χώρα που έχει άλλο νόμισμα εκτός από Ευρώ, τότε οι διακυμάνσεις των νομισμάτων και οι χρεώσεις της πιστωτικής κάρτας ενδέχεται να διαφέρουν στο ποσό που χρεώνεται στην πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα.

0
No tags